joi, 23 octombrie 2014

Tot mai sus!

       
            Unde?La SkyRun ,eveniment ajuns la a doua editie, organizat de Raiffeisen Property InternationalRaiffeisen Banksmartatletic si Fundatia HOSPICE  Casa Sperantei. Cand ?Pe 25 octombrie.Locatie?Sky Tower ,cea mai inalta cladire din Romania  cu 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune... atat are de parcurs cel care intra in cursa de alergare,contratimp.Va inchipuiti la aceasta inaltime ce priveliste asupra Bucurestiului poti avea?!Ce prilej mai bun de a te bucura alaturi de ceilalti de reusita?




           Toti participantii la aceasta competitie  vor contribui la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita pentru ca taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita.Beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa.Ce motiv mai bun de a ne urni din casa?
          Noutatea acestei editii :Gabi Solomon va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scari.
          Hai si tu,inscrie-te la http://smartatletic.ro/skyrun/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...