miercuri, 25 ianuarie 2017

Provocari Verzi - Origami semn de carte

     Nu știu de ce in mintea mea origami însemna ceva foarte greu...poate din cauza ca atunci când eram copil parca aveam doua mâini stângi,nu reușeam sa fac ceva creativ.
       Asa ca acum mi-am luat inima in dinți și laptopul in brate😄și am dat drumul la youtube,sa urmăresc mai multe tutoriale pe aceasta tema.M-am oprit asupra unuia care mi s-a părut mai ușor deși când am început sa lucrez,credeam ca nu voi reuși. Acum pot spune ca da,este un model ușor și frumos...se poate face într-o varietate de culori și hârtii. Eu am folosit o veche factura.😁




8 comentarii:

  1. Este chiar foarte frumos. Sa-l faci si din hartie colorata sa ai o colectie. Si eu cand aud de origami, ma sperii un pic, poate pentru ca am vazut niste modele prea complicate. Si recunosc, ca inainte de a face ceva complicat din hartie am zis sa invat sa protejez obiectul cumva. Sa-l intaresc cu vreo substanta. Dar nu prea le cunosc.
    Spor la tot ceea ce faci, draga Gianina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei,iți trebuie un pic de curaj și...răbdare,dar iese. Încearcă. Spor și tie!
      Week-end plăcut!

      Ștergere
  2. imi place, cred ca o hartie colorata ar fi ceva mai vesela!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,de aceea am zis ca poate fi colorata(cu creioane sau acuarele,sau tuș).Eu voi încerca și cu alte culori și cu alte texturi.
      Mersi!

      Ștergere
  3. Ce frumos a iesit!!! Initial am crezut ca e din ziar sau dintr-o carte veche facut semnul. Imi place mult. E asa... nu stiu, imi da o stare de liniste :D. Si imi place carte :P!!

    RăspundețiȘtergere

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...