Vinerea avem...nu,nu e concurs...avem rubrica săptămânală. Gazda primitoare e Sorin.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Din atelierul Moșului...
Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...
-
Stați,nu vă grăbiți să aruncați cu roșii(deși sunt foarte bune acum pentru un bulion, ceva, hi,hi).Desigur, fiecare copil, fiecare om ...
-
Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...
Partea din dreapta a rasfatului m-a teleportat prin anii 80. Tanti a noastra (ca si Buni de altfel) avea servicii cu farfuriute sau boluri mici din sticla - cum este si a ta, cu diferite modeluri. Cand o vizitam, imi scotea farfuriuta si imi punea dulceata de cirese amare (Doamne ce bune erau, pe cat de mult ma necajeau fructele ca nu exista data sa nu imi sara cate o cireasa pe sosetele mele albe... oricat de cu atentie paseam.. pe atat de buna era dulceata)sau de cirese negre (avea un cires in spatele gradinii cu niste fructe foarte mari si foarte bune :P). Am mancat din cate imi amintesc si de petale de trandafiri... nu stiu parca atunci, pe vremea aceea aveau alt gust. :)
RăspundețiȘtergereIti multumesc - m-ai rasfatat si pe mine cu amintiri dragi :D
Da...povesti frumoși...mulțumesc ca mi-ai relatat-o pe a ta.Si eu mi-am adus aminte de acest obicei și mi-ar plăcea sa fie iar apreciat. Farfuriuțele eu mi le-am luat din târgul de vechituri.
ȘtergereMa bucur ca ti-a plăcut postarea mea.O sa fac alta sa povestesc despre ce e in borcan. :D
Nu se mai fac acum din pacate. Eu cel putin nu am mai vazut:).
ȘtergereNeaparat! :D
Ba da,se mai fac,dar mie îmi place sa mai "salvez" cate ceva.
ȘtergereMultumesc de tratatie, draga Gianina. Este genul de rasfat pe care ar trebui sa-l perpetuam, pentru ca e tare deosebit!
RăspundețiȘtergereUn weekend minunat, plin de momente frumoase!
Cu plăcere!Eu chiar vreau sa aduc in prim plan acest obicei.
ȘtergereMulțumesc,asemenea!