duminică, 7 iunie 2020

Mașină nouă sau mașină rulată?!



            Când ne-am hotărât sa ne schimbăm mașina,am tot adunat păreri de la cunoscuți despre diverse mașini,diverse mărci și soțul a pornit prin showroom-uri de la diverse reprezentanțe la care el s-a gândit. Apoi am stat de vorba și ne-am dat seama ca nu ne avantajează deloc.Nu avem destui bani,nici nu vom avea vreodată și excludea varianta ratelor după o experiență neplăcută. Și atunci a venit soluția: achiziționarea unei mașini rulate .www.sixtsh.ro este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini rulate din România,oferind clientelei sale servicii unice pe piața locală, precum garanția primului proprietar și 2 ani garanție.


sixt


          Dacă alegi să cumperi o mașină, prețurile sunt atractive, există o mare varietate de mașini, mașinile sunt sigure și poți găsi mașini care au avut un singur proprietar.
          Noi ne-am dorit o mașină bună,încăpătoare,care să consume puțin combustibil și avantajoasă la preț.😊 Toate aceste avantaje le găsești la Sixt SH.Și mai au și oferte speciale!.
          Următoarea destinație(prima cu noua mașină): Cheile Bicazului.Abia aștept!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...