joi, 20 noiembrie 2014

Mai luminoasa sau (mai) epilata?

         V-am mai povestit eu cum e sa fii adolescenta,cu parul negru si ten alb,cu diagnostic o pilozitate excesiva pe baza hormonala si cum sa faci sa elimini aceste probleme.Cate fustrari adunate si plansete inabusite si solutii cu efect imediat si scurt,dureroase.

          Acei ani au ramas in urma mult,dar unele probleme,nu..Din fericire,evolutia tehnologiei s-a reflectat si-n metoda epilarii trecand de la metodele invechite la unele noi si de cativa ani a aparut si-n tara noastra aparate de epilare definitiva ce folosesc lumina intens pulsata (IPL)dar si aparate destinate epilarii acasa(Home Pulse Light -HPL).Silk'n a adus aceste aparate in Romania.
           
                                           silkn.ro logo

         
           Nu stiu daca stiati ca firul de par trece prin niste faze: anagena,catagena,telogena.In prima dintre faze,firele de par cresc,in celelalte faze se produce stagnarea.Atunci este momentul propice pentru epilare.De aceea epilarea definitiva dureaza intre 18 si 24 luni,dupa caz.Intai se incepe cu sedinte la doua saptamani,iar dupa primele 3-4 sedinte se reduc la o data pe luna.
                                                   silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro (2)
               Chiar daca dureaza,fiind o metoda nedureroasa bineinteles ca este preferata fata de metoda traditionala a epilarii cu ceara.Cred ca este visul oricarei femei... sa nu mai pierzi ore-n sir si fara sa mai ai nervi intinsi niciodata.Sa nu-mi spuneti ca iarna merge si cu epilare normala,nu uitati ca firele de par trec prin aceleasi faze.
Si pentru ca nu este recomandata expunerea la soare pe timpul tratamentului cu lumina intens pulsata trebuie sa folosim in orice anotimp o crema solara cu factor de protectie ridicat.
O alta nerecomandare este pentru persoanele care au pielea inchisa la culoare.SensEpil are incorporat un senzor ce detecteaza culoarea pielii, pe suprafata tratata, permitand emiterea de impulsuri luminoase numai in cazul in care utilizarea aparatului nu este periculoasa .
               Ca si reactii adverse pot aparea senzatie de caldura si inrosirea pielii,dar acestea dispar la putin timp dupa sedinta.

                O veste buna ar fi ca pot folosi aceste aparate si barbatii nu numai femeile ca si au nevoie,nu-i asa?

                Iar a doua veste buna e ca daca vrei sa economisesti atunci poti alege metoda HPL.Este si mai sigur si mai relaxant.

                                                  silk-n-flashgo-epilator-pentru-epilare-definitiva-tpbro (5)


               E de inteles ca prefer varianta epilarii acasa si pentru aceasta cel mai potrivit produs mi se pare Silk'n Glide,pentru ca este mic si practic.
                                                  Silk'n Glide
Cu acesr articol particip la SuperBlog 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...