luni, 14 decembrie 2015

Clubul cinefililor(1) - "Regasirea"

     
              Acesta este titlul filmului cu care ma inscriu in Clubul cinefililor.


                                                .





The deep end of the ocean este titlul original al productiei regizata de Ulu Grosbard in 1999.The Deep End Of The Ocean este o ecranizare a best-sellerului cu acelaşi nume din 1996, scris de Jacquelyn Mitchard. 

                                       
              Michelle Pffeifer,Whoopi Goldberg si Treat Williams sunt unii dintre cei mai cunoscuti actori si protagonisti ai acestei peliculi.Michelle este preferata mea,de aceea am si urmarit tot filmul cu atentie,pentru ca nu cunoasteam actiunea.In afara de prestatia excelenta actorilor si implicit a preferatei mele,filmul m-a coplesit  atat de tare incat am simtit nevoia sa merg in camera copiilor sa-i privesc,sa ma asigur ca e tot ok.(mamicile stiu foarte bine despre ce vorbesc).
              Daca v-am captat atentia,va invit sa intrati aici.



2 comentarii:

  1. atunci cand citesc Michelle Pffeifer si Whoopi Goldberg între protagonistele unui film, stiu ca acel film trebuie vazut, numele lor este o garantie. Voi reveni sa-mi spun parerea dupa ce voi vedea filmul, multumesc!
    Ne bucuram ca ni te-ai alaturat în Club, bine ai venit! ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate,draga Carmen!Deja am mai ochit un film cu Michelle Pffeifer pe care nu l-am vazut:"Ferma din Iowa"
    Iti multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...