miercuri, 1 ianuarie 2014

Sarbatorile,prilej de revedere - MFC

   Intotdeauna sarbatorile,mai ales cele de iarna,sunt un bun prilej de intalnire sau revedere cu cei dragi...parinti,prieteni,fosti colegi,etc....In anul ce-a trecut am avut mai putine ocazii sa-mi intanesc prietenii decat as fi vrut eu,dar a fost un an deosebit pentru ca sora mea si cele mai bune prietene ale mele au devenit mame.Nepotica mi-am vazut-o din primele ore de viata,fetita prietenei mele langa care am crescut am vazut abia de Craciun iar a celeilalte prietene nu am vazut nici pe ea,nici pe mama ei,ca sunt departe de mine.
   Momente imortalizate in aceste zile:








Si prima poza din acest an...
LA MULTI ANI 2014!SANATATE SI DORINTE INDEPLINITE!PACE SI IUBIRE!

4 comentarii:

  1. o dulce printesa-n roz! sa va traiasca si sa va bucurati de zambetul ei toata viata! Sanatate si mult noroc în 2014! Fie ca Anul Nou sa va aduca mai multe bucurii si mai multe împliniri! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,mai multe printese....prima e nepotica mea,care e cuminitica ca o printesa,si a doua e fetita prietenei mele.Multumesc,Carmen,si pentru vizita si pentru urari!Toate cele bune si tie si familiei!

      Ștergere
  2. La multi ani!
    Noul An sa fie mai frumos decat cel vechi si mai plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere

Din atelierul Moșului...

                      Pentru că soțul meu avea nevoie de ajutor și eu aveam un pic poftă de pictat,am reușit să decorez câțiva Moși.În spate...